Caravanvakantie Koratie
Door: Gerrie Middelkoop
Blijf op de hoogte en volg Jan en Gerrie
04 September 2015 | Nederland, Delfgauw
In plaats van een Hollandse camping wordt het daarom kamperen in Kroatië. We gaan rijden via Duitsland en Oostenrijk naar het Nationaal Park Plitvicemeren in de provincie Lika-Senj en gaan dan in de omgeving een camping zoeken zodat we een aantal dagen kunnen gaan wandelen in die omgeving. Daarna is het plan om door te rijden naar de oostkust van de provincie Istrië om ook daar te wandelen en een aantal mooie plaatsjes te gaan bezoeken. Van daaruit gaan we we weer omhoog op weg richting huis. Weersverwachting in de maand september is ca. 25 graden, aantal regendagen in die tijd van het jaar is 4. Stel dat we pech hebben, dan blijven er toch nog minimaal 2 weken mooi weer voor ons over, wij gaan er dus voor om lekker veel buiten te vertoeven!
Verhalen volgen.
05 September 2015 - 00:25
Joke:
heel veel plezier en geniet ervan. ik wacht op de verslagen die komen gaan. -
05 September 2015 - 09:12
Sylvia Heistek:
Goede reis, veel plezier en geniet ervan. Het weer zal er ongetwijfeld beter zijn dan hier in Nederland. -
05 September 2015 - 12:53
Olga:
Al een eindje op weg en voor de rest van de reis alle goeds gewenst.
Heel veel plezier en fijne wandeltochten in een prachtige en voor al zonnige omgeving. Kijk uit naar je, altijd weer geweldig goed geschreven, verhalen.
Liefs, Olga -
05 September 2015 - 14:14
Riet Ruckert:
E#En heel fijne vakantie gewenst, geniet van de prachtige natuur en het mooie weer! -
05 September 2015 - 14:37
Herman En Herma Ten Brinke:
Goede reis en veel plezier. We zijn benieuwd. Gaan volgend jaar waarschijnlijk ook naar Kroatië. Groet, H&H