Geslaagd!
Door: Gerrie Middelkoop
Blijf op de hoogte en volg Jan en Gerrie
16 Mei 2011 | Nederland, Delfgauw
Na een training koffers inpakken..., wegen...., uitpakken en opnieuw inpakken...., wegen..., etc. zijn we eindelijk geslaagd! We voldoen aan het maximaal toegestane gewicht van 20 killo (we houden zelfs ieder 2 ons over!) en zijn er dus helemaal klaar voor!
Op 17 mei om 07.00 uur komt zoon Ralph ons ophalen om ons naar Schiphol te brengen. Cees en Ellij worden door hun zoon Sander gebracht en we ontmoeten elkaar bij de informatiebalie van Garuda. Hier kunnen we ons visum voor Indonesië aanschaffen en daarna wordt het wachten totdat we om 11.00 uur de lucht in gaan.
We vliegen in ca. 8 uur naar Dubai waar een korte technische stop (lees: tankstop) gepland is. Daarna vliegen we verder naar Jakarta waar we op 18 mei omstreeks 08.40 uur plaatselijke tijd zullen landen. Het is is in Nederland dan 5 uur vroeger dus jullie liggen dan waarschijnlijk nog lekker op één oor!
Wij gaan ons vol verwachting storten in dit geweldige avontuur!
Wij wensen jullie de komende 4 weken Hollands zomerweer toe zodat ook jullie lekker kunnen genieten en wij niet bruiner dan jullie zijn als we weer voet op Nederlandse bodem zetten!
16 Mei 2011 - 16:08
Arjette:
Lieve globetrotters,
Een hele goede reis, veel plezier en maak veel verslagen zodat wij jullie kunnen volgen.
Liefs uit Alphen,
MALS -
16 Mei 2011 - 19:32
Renée:
Heel goede voorspoedige reis en ik ben benieuwd naar al die mooie reisverslagen.
Heb het goed samen en tot het volgende berichtje.
Dikke kus
Renée -